عمومی

طرز تهیه آش سورانه؛ غذای مقوی کرمانشاهی (با گوشت و بدون گوشت)



طرز تهیه آش سورانه؛ غذای مقوی کرمانشاهی (با گوشت و بدون گوشت)
آش سورانه از غذا‌های محلی شهر کرمانشاه است که می‌توان آن را با گوشت یا بدون گوشت تهیه کرد. طعم دهنده اصلی این غذا گیاه سورانه است که خواص بسیاری برای سلامتی دارد.



منبع مطلب

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن