تغذیه

ترکیب طبیعی ضدافسردگی در زردچوبه – مواد غذایی – تغذیه



ترکیب طبیعی ضدافسردگی در زردچوبه - مواد غذایی - تغذیه

سلامت نیوز: به تازگی متخصصان هندی و آمریکایی تایید کرده‌اند که کورکومین، ماده موثر موجود در زردچوبه، سلامت مغز را تقویت کرده و می‌تواند به عنوان یک ترکیب ضد افسردگی عمل کند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، استفاده از زردچوبه برای اهداف دارویی اتفاق جدیدی نیست و در شبه قاره هند از آن به دلیل خواص ضد التهابی که دارد برای درمان زخم‌ها استفاده می‌کردند.

کورکومینِ زردچوبه که منشا رنگ زرد این ادویه هم هست، همچنین خاصیت آنتی‌اکسیدانی، ضد ویروسی، ضد قارچ و حتی ضد سرطان نیز دارد.

مطالعه‌ای که نتایج آن در مجله Phytotherapy Research منتشر شده نیز نشان می‌دهد که کورکومین، درست مانند فلوکستین در تسکین علائم افسردگی مانند خلق و خوی پایین و اضطراب نقش دارد.

این مطالعه آشکار می‌سازد که کورکومین ممکن است به عنوان یک درمان مؤثر و بی‌خطر برای بیماران مبتلا به افسردگی استفاده شود.

بیماری آلزایمر یک بیماری عصبی پیشرونده و شایع‌ترین علت زوال عقل است. درمان قطعی برای این بیماری کشف نشده و از این رو، محققان بر اقدامات پیشگیرانه در برابر آلزایمر تاکید می‌کنند. کورکومین حتی شاید بتواند محققان را به یافتن درمان برای آلزایمر امیدوار کند.

بنابر گزارش سایت تخصصی “نچرال نیوز”، این ماده می‌تواند منجر به تجزیه پلاک‌های آمیلوئید – توده‌های پروتئینی که عملکرد سلول را مختل می‌کنند – در مغز مبتلایان به آلزایمر شود.

علاوه بر این، کورکومین می‌تواند به کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو در بدن کمک کند و خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش دهد.



منبع مطلب

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن